Copenhagen Fillers

INFORMATION OM FILLER

INFORMATION OM FILLER BEHANDLING


Nedenfor kan du læse vores patientinformation og samtykkeerklæring vedrørende kosmetisk behandling med hyaluronsyrefiller.


Ring blot på 3888 7500 hvis du har spørgsmål, for tidsbestilling til en behandling eller en gratis konsultation.


HVAD ER HYALURONSYREFILLER?

Ikke permanente fillers som hyaluronsyreprodukterne er sterile geler, der består af stabiliseret hyaluronsyre.


FORVENTET RESULTAT AF DIN FILLER BEHANDLING

Gelen injiceres i huden for at mindske linjer, rynker og furer i ansigtet og forme læber og ansigtskonturer.


HVORNÅR OG HVOR LÆNGE VIRKER DIN FILLER BEHANDLING?

Behandlingsresultatet er oftest synligt umiddelbart efter behandlingen. Afhængigt af hvilket område der behandles, hudtype og injektionsteknik, kan effekten af behandlingen med hyaluronsyrefiller holde 3-12 måneder (læber ca. 3-6 måneder), men undertiden i kortere eller længere tid. Opfølgningsbehandling hjælper med at bevare det ønskede resultat.


KONTRAINDIKATIONER / FORSIGTIGHEDSREGLER

Hvis du har betændelse i det område du ønsker behandlet.
Hvis du er overfølsom over for hyaluronsyre.
Nedsat blodstørkningsevne evt. som følge af medicin.
Hvis du er gravid eller ammer.
Hvis du tidligere er behandlet med permanente fillers i det område der ønskes behandlet.


BIVIRKNINGER / RISICI

Efter behandlingen kan der forekomme visse reaktioner, som er almindelige i forbindelse med injektioner. Disse reaktioner er blandt andet rødme, hævelse, smerte, kløe og ømhed ved behandlingsstedet. De er normalt lette til moderate og går som regel over af sig selv efter nogle dage. Nogle patienter kan opleve, at filleren føles som små kugler i f.eks. læberne. Dette vil typisk forsvinde i løbet af et par måneder. Andre typer af reaktioner er sjældne, men ca. 1 ud af 15.000 behandlede patienter har oplevet lokale, allergiske reaktioner efter en eller flere injektioner. Reaktionerne har normalt været lette til moderate og har begrænset sig selv med en gennemsnitlig varighed på to uger. I sjældne tilfælde har sådanne reaktioner varet i flere måneder. I meget sjældne tilfælde, mindre end 1 ud af 15.000, er der forekommet forlænget fasthed, betændelse eller en grålig misfarvning ved behandlingsstedet. Disse reaktioner kan udvikles uger eller måneder efter injektionerne og kan vare i flere måneder, men går normalt over med tiden. Endnu sjældnere er der set sårskorpe og dødt væv ved behandlingsstedet. Det kan resultere i overfladisk arvæv. Ved behandling omkring øjnene ses ofte forbigående hævelse. Generelt ses tendensen til hævelse at være større jo løsere huden er i behandlingsområdet.
Hyaluronsyrefiller kan fjernes ved at injicere et enzym (hyaluronidase), som opløser filleren.


OM DENNE INFORMATION OG SAMTYKKEERKLÆRING

Du skal modtage skriftlig information om behandlingen og efterfølgende mundtlig information. Du har ret til en bisidder ved modtagelsen af den mundtlige information.
Denne information og samtykkeerklæring er udarbejdet for at opfylde lovens og Sundhedsstyrelsens krav om patient-information og informeret samtykke i forbindelse med kosmetisk kirurgi og behandling.


SAMTYKKE TIL BEHANDLING

Jeg har besvaret spørgsmålene ærligt om min medicinske historik. Jeg har, i nævnte rækkefølge, modtaget skriftlig og mundtlig information om behandlingen. Jeg har forstået de risici der måtte være i forbindelse med behandling med hyaluronsyre-produkter og giver mit samtykke til behandlingen. Der kan tidligst gives samtykke til behandlingen 2 dage efter modtagelsen af denne information.


Denne information er senest ajourført 19-08-2018


Samtykkeerklæring som pdf 

Skal vi ringe dig op eller skrive til dig?

 
 
 
 
Jeg accepterer klinikkens privatlivspolitik
 
 

Vores Privatlivspolitik indeholder information om, hvordan vi behandlinger dine personoplysninger.