Copenhagen Fillers

LINDAS MAKEOVER

LINDAS MAKEOVER


DA LINDA TILMELDTE SIG VORES MAKEOVER SKREV HUN BLANDT ANDET...

"Jeg er træt af at folk spørger om jeg er sur, for det er jeg sjældent, men sådan er jeg bare kommet til at se ud med alderen. Jeg er sikker på, at det vil give mig mere selvtillid og gøre mig glad, når jeg ser mig i spejlet.


I dag ser jeg kun alle de små rynker omkring min mund og de dybe furer langs kinderne. De små rynker omkring øjnene syntes jeg ikke gør noget, for jeg er jo ikke 18 år mere og vil gerne være min alder bekendt, men jeg er bare ked af at se sur ud."

300-2-makeover-botox-restylane-salon-k2o-foto-hildur-maria-cph
Kvinde makeover før botox restylane-salon-k2o
300-makeover-botox-restylane-salon-k2o-foto-2-hildur-maria-cph

FØRSTE MØDE I KLINIKKEN

"Så kom jeg i gang med min præmie og jeg skal love for jeg blev forkælet med alt hvad det hører sig til af cremer til ansigtet. 
Det var en meget behagelig oplevelse at møde op på klinikken. Ikke noget koldt og upersonligt sted som det så ofte kan være på klinikker, men en rar og behagelig atmosfære var det at træde ind af døren, hvor jeg blev taget imod af søde personer."

"Ved det første besøg i klinikken, blev hele forløbet planlagt. Der blev taget en masse billeder. Jeg fik en grundig forklaring på, hvordan det skulle foregå, og hvad de mente ville gøre noget godt for mit ansigt, så jeg stadig lignede mig selv bagefter. Jeg fik forklaret hvor der ville blive brugt Botox, og hvor jeg skulle have Restylane, og hvad disse produkter var og gjorde, når de blev sprøjtet ind under huden. Det gjorde at jeg ikke var nervøs mere og følte mig i gode hænder. Det er jo noget af en tillidssag at lade fremmede tage over."

300-makeover-botox-restylane-friskt-feminint-cph
Makeover efter botox og restylane behandlinger
300-makeover-foer-botox-restylane-salon-k2o

5 MÅNEDER EFTER START

Her ses Linda før og 5 måneder efter det første møde i klinikken. Efter behandling med Restylane Skinbooster er huden blevet velfugtet og har fået mere glød.

300-makeover-foer-og-efter-botox-restylane-feminint-salon-k2o
Kvinde efter restylane makeover.Bemærk ændret ansigtsform. Feminin
Makeover før botox og restylane. Feminint og lækkert

STYRKET HJERTEFORM

Bemærk hvordan ansigtets hjerteform / V‑shape er blevet styrket og hamsterkinderne dermed mindsket. Giver ansigtet en løftet og feminint look.

300-makeover-lige-efter-botox-pande-brynloeft-laeber-mundvige-cph

FØRSTE BEHANDLINGSDAG

Her ses Linda umiddelbart efter behandling med Botox i pande, omkring øjne og mundvige. Der er endvidere behandlet med Restylane i bekymringsrynke, det nederste af næse mund furen, mundvige samt læber. Huden er lidt rød og læberne hævet. Det vil falde på plads i løbet af et par dage.

300-botox-pande-bekymring-og-brynloeft-restylane-laeber-mundvige-og-na

3 UGER EFTER START

Der er nu gået 3 uger siden behandling med Botox og Restylane. Hævelsen og rødmen er væk, og Linda ser mere frisk ud.

FRISØR K2O

"Så blev jeg forkælet igen. Denne gang var hos frisør K2O i København."
"Jesper fik klippet en rigtig lækker kort frisure som er rigtig nem at sætte, og som jeg ikke skal bruge særlig lang tid på om morgenen. Samtidig fik jeg lavet nogle rigtige fine lyse striber i mit hår. De giver et fantastisk spil når det er sat. Jeg fik nogle gode fif til at style frisuren, så det holder hele dagen, og nogle kanon produkter fra Shu Uemura med hjem. Dem har jeg nu har prøvet, og de giver et fantastisk hold og glans til mit hår. Ikke nok med det så blev der også puslet om mig med dejlig te, hjemmebag og frokost lidt senere, så jeg må sige det var en fantastisk oplevelse."

BEAUTÉ PACIFIQUE - DET VIRKER

"Mie fra Beauté Pacifique har lavet en ny scanning af min hud. Da jeg kun har brugt cremerne i en måned havde jeg ikke de helt store forventninger til resultatet. Jeg kunne mærke, at min hud ikke var tør og at den havde fået et meget sundere udseende. Hvis jeg ikke selv havde set resultatet på skærmen ville jeg tro, at der var pyntet på det, for hold nu op en forbedring der var sket. Min hud var gået fra at være som min alder (knap 50 år) til at være som en på 20-30."

"Jeg tænker på, hvor mange penge jeg har brugt på alle de dyre produkter jeg normalt anvender. Tænk at man kan få produkter, som koster under det halve og giver et bedre resultat. Specielt natcremen Clinical Super3 Booster har gjort en forskel. Så kan jeg vist ikke forlange mere."

Ultralydsscanningsbillede før opstart af Beauté Pacifique Clinical

ULTRALYDSBILLEDE FØR

Her ses billede fra før Linda starter med de skønne produkter fra Beauté Pacifique og 2 måneder efter. Lindas overhud er hullet og de mørke områder er huller i læderhuden. De manglende lyse områder viser, at der ikke er mange elastiske fibre.

Ultralydsscanningsbillede efter behanding med Clinical Super 3 Booster

ULTRALYDSBILLEDE EFTER

Her ses billede efter 2 måneder med produkter fra Beauté Pacifique. Lindas overhud er nu blevet markant tykkere og der er kommet godt spark i de elastiske fibre. Med andre ord er Lindas hud blevet mere fast, solskader og aldersforandringer er blevet repareret med Clinical Super3 Booster. En flot udvikling på kort tid.

MAKEUP VED DUNJA

"Da håret var sat fik jeg lagt en meget fin makeup af Dunja, en meget sød og behagelig ung pige der er god til at lære fra sig. Det var en fantastisk oplevelse at få lagt en makeup af en professionel, som virkelig kan se hvad der skal fremhæves, og hvad der godt må dæmpes lidt. Undervejs fortalte Dunja hvilke farver på bl.a. foundation'en der passede bedst til min hud, og hvilken øjenskygge der ville klæde mine øjne bedst."

IMG_3560
hildur-maria-linda
400-kvinde-makeover-jesper-michaelsen-salon-k2o-cph
IMG_3571

SALON K20 OG FOTOGRAF

Linda forkæles hos Jesper hos Salon K2O og Linda sammen med fotografen Hildur-Maria.

IMG_3576

MAKEUP HOS DUNJA

Linda får lagt makeup af makeup-artist Dunja.

FOTOS VED FOTOGRAF HILDUR-MARIA

"Så skulle der tages billeder af en professionel fotograf. Det var jeg lidt spændt på. Jeg har dog aldrig mødt så sød og afslappet en fotograf før. Jeg følte mig i gode hænder med det samme, og synes Hildur-Maria fik taget en super serie."

EVALUERING AF FORLØBET

"Det jeg er mest glad for er at der ikke er nogle der spørger om jeg er sur mere. Nu ser jeg glad ud igen og mine rygerynker om munden er næsten helt væk." 


"Det er også fedt ikke at se bekymret ud hele tiden, 11-tallet i panden har Botox'en også fået bugt med, og mine smilerynker omkring øjnene er også blevet markant mindre, min hud ser ikke krøllet ud på kinder og hageparti som det gjorde før. Huden ser bare mere sund og frisk ud og jeg bliver så glad når jeg ser mig i spejlet." 

10 ÅR YNGRE MED BOTOX OG RESTYLANE

"Jeg vil nok sige at hele mit ansigt er blevet 10 år yngre at se og mærke på, men jeg ligner stadig mig selv på den rigtige gode måde. Der er stadig små kragetæer, men det skal der også være når man snart bliver 50 år?" 

"Så hvis der er nogle der skal have rettet lidt på deres kragetæer og frisket huden op, men stadig ligne sig selv bagefter og er lidt bekymret for om det kan lade sig gøre, så vil I være i de bedste hænder her hos disse to skønne mennesker. Tusinde tak til Anne Birgitte og Thomas"

Skal vi ringe dig op eller skrive til dig?

 
 
 
 
Jeg accepterer klinikkens privatlivspolitik
 
 

Vores Privatlivspolitik indeholder information om, hvordan vi behandlinger dine personoplysninger.