Copenhagen Fillers

PROFHILO BEHANDLING

PROFHILO - EN POPULÆR BEHANDLING

Opstrammer løs hud

HVAD ER PROFHILO?

Profhilo er en injektionsbehandling baseret på en ny teknologi, den såkaldte bio-remodelling. På fremragende vis både fugter og opstrammer Profhilo løs hud. Den fugter ikke kun huden, men remodellerer også det slappe og aldrende væv.

Profhilo har en af de højeste koncentrationer af hyaluronsyre på markedet.

HVORDAN VIRKER PROFHILO?
Profhilo holder sig i huden i omkring 28 dage. I dette tidsrum stimuleres 4 forskellige typer kollagen og elastin ved langsom frigivelse af hyaluronsyre (HA). Denne påvirkning medfører en væsentlig vævsforbedring idet huden stimuleres at regenerere sig selv ved at danne mere kollagen og elastin. Man kan således ikke sige, at Profhilo er en hudbooster, da den også har en væsentlig opstrammende/løftende virkning på vævet.

PROFHILO

PROFHILO FORLØB GIVER DET BEDSTE RESULTAT

Med få Profhilo behandlinger kan man opnå et flot og naturligt resultat. Vi anbefaler at et forløb består af 2-3 behandlinger med 1 måneds interval.

For at opnå et optimalt resultat kan det hos nogle kan det være nødvendigt med en 3. behandling. Dette afhænger af alder og hudstruktur. Sammen evaluerer vi løbende resultat og behov.

VEDLIGEHOLDELSE AF PROFHILO RESULTAT.

Resultatet skal som alle andre kosmetiske behandlinger holdes ved lige. Vi anbefaler en opfølgende behandling ca. hver 6-10 måned.

SÅDAN FOREGÅR EN PROFHILO BEHANDLING

Selve behandlingen tager ca. 30 minutter. Du sidder med en bedøvende creme i 10 min. Herefter designer vi hvordan behandlingen skal lægges, alt efter hvilket område du ønsker behandlet. Profhilo lægges i punkter og fordeler sig efterfølgende i huden over de næste 12-24 timer.

Du kan forvente at have små buler i huden det første døgns tid. Der kan ligeledes forekomme små blå mærker. Du må dække med makeup efter 4 timer.

HVORNÅR KAN JEG SE RESULTATER AF PROFHILO BEHANDLINGEN?

Efter 3-4 uger vil du kunne begynde at mærke forskel i din huds fasthed og elasticitet. Efter anden behandling vil denne følelse bedres yderligere hvorved din hud over de næste uger vil føles mere glat, spændstig og elastisk.

FAQ - PROFHILO


Hvornår skal jeg vælge Profhilo?

Enhver, som begynder at se tegn på aldring af huden, og som er egnet til behandling med filler, er også egnet til behandling med Profhilo.


Er der nogen risiko ved Profhilo?

Profhilo har på trods af det meget høje indhold af hyaluronsyre en lav risiko for inflammation. Der er derfor en meget lille risiko for allergiske reaktioner.


Hvordan virker Profhilo?

Profhilo holder sig i huden i ca. 28 dage og i den tid stimuleres 4 forskellige typer af kollagen og elastin. Denne stimulation medfører en væsentlig vævsforbedring kombineret med en opstrammende og løftende effekt på vævet.


Hvornår kan jeg se resultatet af Profhilo?

Du begynder at kunne se resultater 4 uger efter din første behandling. Alt er en proces og da det er huden som skal reparere sig selv, skal du være lidt tålmodig. Ofte er en 2. og 3. behandling nødvendig. Vedligeholdes med én behandling hver 6.-10. måned.

Skal vi ringe dig op eller skrive til dig?

 
 
 
 
Jeg accepterer klinikkens privatlivspolitik
 
 

Vores Privatlivspolitik indeholder information om, hvordan vi behandlinger dine personoplysninger.