Copenhagen Fillers

TESTIMONIALS

KUNDE UDTALELSER 

Behandlinger udført af Copenhagen Fillers og Thomas Kjær Uhlig Speciallægeklinik


Vi sætter stor pris på, at få udbredt hvorledes kosmetiske behandlinger kan bidrage til en øget livskvalitet for den enkelte. At behandlinger som er dygtigt udført, ikke er behandlinger som springer i øjnene. At man ikke behøver at se behandlet ud, men i stedet ”holder sig godt” og ser frisk ud... 


20/02/2020 - Facebook

ANNE CAROLINE W.

Jeg har fået behandlinger hos TKU og har været (og er det fortsat) så utrolig glad for resultaterne. Usynlig synlighed, der har løftet og givet mit ansigt friskhed og glød der afføder positive kommentarer og gør mig glad hver eneste gang jeg ser mig selv i spejlet. Det kan jo være svært, at vælge den rigtige klinik fordi det er så vigtigt, at det er kompetente og erfarende behandlere der står for indgreb mm. Man jo lægger ansigt og penge til og vælger man TKU så kan man være helt sikker på professionel, erfaren og meget dygtigt udført behandling. Jeg har kendte Anne-Birgitte og Thomas i nogle år nu og vil, på alle måder, anbefale dem. Både til venner og til familie. Man er i HELT trygge og super søde hænder .


18/02/2017 - Facebook

AGNETA F.

Det er skønt at finde en klinik, hvor jeg altid vil vende tilbage til, top professionel. Behandlerne er imødekommende, søde og giver god tid til ko konsultationer. Jeg har købt en dermarulle hos dem og det virker. Mit gamle ar på kinden blev behandlet med " stamp" nål og forbedring er på 40-50%!!!. Fantastisk. Og du får gode tilbud som lojal kunde.


15/07/19 - Trustpilot

LINDA H. 

Fremragende klinik Jeg har fået lavet mine behandlinger af sygeplejerske Anne Birgitte, som tilfører klinikken en varm atmosfære, hvor man kun kan føle sig godt tilpas og hvor man helt sikkert føler sig velkommen.Hendes måde at være nærværende på under vejledning, hvor hun tilkendegiver sin mening samt viser forståelse, gjorde at jeg følte mig tryg og på kort tid vidste hvad jeg ville ha lavet. Samtidig bliver vejledningen fortalt på en interessant og forståelig måde, hvor Anne Birgitte giver sig god tid til at besvare alle spørgsmål. Hun er super sød, lyttende, empatisk og så har hun en virkelig god evne til at tune ind på det, der var mine usikkerhedspunkter.Jeg fornemmede hurtigt at der blev lagt stor vægt på at forfine mine naturlige ansigts træk, som jeg altid har været glad for. Mine forventninger gik på at føle mig naturlig smuk igen, hvilket jeg i allerhøjeste grad har opnået.Mit ansigt ser bare friskere og yngre ud. Ikke fordi jeg har lavet en drastisk ændring i mit udseende, men fordi jeg har fået lavet fyldige læber og markerede kindben - med filler. Det resulterer i, at jeg hver morgen kigger mig i spejlet og smiler. Jeg synes, at livet er for kort til ikke at have denne følelse hver dag.Jeg kan kun anbefale at du tager en tur forbi klinikken, hvis du er i tvivl om hvad der kan løfte din skønhed til næste step, da Anne Birgitte er meget dygtig til at se dette og giver sin mening tilkende.


12/05/19 - Facebook

HELLE S.

Fået nogle fantastiske læber med blot 1ml Restylane hos Anne Birgitte Som helt sikkert var hvert eneste stik værd, da min mand sagde “jeg synes du ser mere glad og frisk ud”. Tusind tak.


26/07/19 - Facebook

JOY J. 

Så søde mennesker og virkelige professionelle har været yderst tilfreds med deres værk.


26/06/2019 - Facebook

JOY J. N. 

så søde mennesker og virkelige professionelle har været yderst tilfreds med deres værk.


07/12/18 - Facebook

LENA H. 

Meget professionelle, Og god behandling i Rolige omgivelser.


07/09/15 - Facebook

MICHELLA E.

Man rammes af en rolig og dejlig atmosfære, lige så snart man træder ind ad døren. Derefter bliver man mødt med masser af smil og venlighed. Både Thomas og Anne Birgitte er ekstremt gode til, at informere om de behandlinger man skal igennem, hvilket giver tryghed. Resultaterne er smukke, naturlige og æstetiske. Især den naturlige del er vigtig i min verden!! Og så er de begge rigtig hyggelige, at konversere med. Jeg kan varmt anbefale Thomas Kjær Uhlig Speciallægeklinik.


04/12/16 - Facebook

MARIT L.

Man føler sig så velkommen- og er tryg på at man kommer endnu smukkere ud, end når man kom ind. Her får man tiptop behandling!


15/10/15 - Facebook

JIMMI A.

De har en sans for at få det bedste og naturlig resultat. Er en meget tilfreds kunde.


1/01/17 - Facebook

ISABELLA M.

Var til mit livs mest grundige konsultation. Det er det første sted jeg har følt mig i så trygge og kompetente hænder. Jeg glæder mig rigtig meget til at opstarte behandling på fredag og vil gerne sige mange tak for muligheden for at vinde den fantastiske nytårspræmie. Der skal nok komme en nu vurdering for hver behandling


19/02/19 - Facebook

PERNILLE U.

5 stjerner til Birgitte og Thomas. De er ekstrem dygtige, perfektionistiske og kan deres håndværk - samtidig er de søde, varme og imødekommende. Anbefaler varmt ❤️


19/04/16 - Facebook

JUTTA M.

Så snart jeg trådte ind i den smukke klinik, følte jeg mig godt tilpas og "hjemme". Thomas og Anne Birgitte er utrolige imødekommende, smilende, og ikke mindst gode til at informere en om forløbet, og give sig god tid.


18/11/14 - Facebook

TINA M.

Er såååå glad for mit "filler" resultat og tusinde tak til jer alle for en fantastisk behandling .... i forstår i den grad at få en til at føle sig velkommen 🙂


May 12, 2016

LINDA H.

5 ⭐️ til Anne-Birgitte og Thomas Kjær Uhlig Sygeplejerske Anne Birgitte er en meget positivt person og hendes varme og imødekommende væsen, tilfører klinikken en atmosfære, hvor man kun kan føle sig godt tilpas og hvor man helt sikkert føler sig velkommen. Hendes måde at være nærværende på under vejledning, hvor hun tilkendegiver sin mening samt viser forståelse, gjorde at jeg følte mig tryg og på kort tid vidste hvad jeg ville ha lavet. Samtidig bliver vejledningen fortalt på en interessant og forståelig måde, hvor Anne Birgitte giver sig god tid til at besvare alle spørgsmål. -Hun er super sød, lyttende, empatisk og har en virkelig god evne til at tune ind på det, der var mine usikkerhedspunkter. Hun er varm, tillidsvækkende og ikke mindst dygtig til sit håndværk. Selvom jeg normalt har brug for tid til at vende og dreje ting før jeg tager en beslutning, blev jeg hurtigt afklaret, fordi Anne Birgittes professionelisme gav mig tryghed og viden. Jeg fornemmede hurtigt at der blev lagt stor vægt på at forfine mine naturlige ansigts træk, som jeg altid har været glad for. Mine forventninger gik på at føle mig naturlig smuk igen, også uden make up eller billedefilter, hvilket jeg i allerhøjeste grad har opnået. Hele mit ansigt ser bare yngre ud. Ikke fordi jeg har lavet en drastisk ændring i mit udseende, men fordi jeg har fået lavet fyldige læber – med filler. Det resulterer i, at jeg hver morgen kigger mig i spejlet og smiler. Jeg synes, at livet er for kort til ikke at have denne følelse hver dag. Det, at jeg føler mig så lækker efter denne behandling, har givet mig en helt ny selvtillid og motivation til at gøre noget for mig selv! Jeg kan kun anbefale at man tager en tur forbi klinikken, hvis du er i tvivl om hvad der kan løfte din skønhed til næste step, da Anne Birgitte og Thomas er meget dygtige til at se dette og giver deres mening tilkende. Jeg kom uvidende til klinikken og havde dog alligevel mine tanker om hvad der skulle laves, men gik heldigvis derfra med noget helt andet. Anne Birgitte forstod hvilket resultat jeg ville have ud af det, og det er jeg lykkelig for. Af hjertet tak.

Skal vi ringe dig op eller skrive til dig?

 
 
 
 
Jeg accepterer klinikkens privatlivspolitik
 
 

Vores Privatlivspolitik indeholder information om, hvordan vi behandlinger dine personoplysninger.