Copenhagen Fillers

FILLER TIL RYNKER OMKRING MUNDEN 

RYNKER OMKRING MUNDEN

Kan behandles - med lidt tålmodighed


RYGERYNKER ELLER SMOKER-LINES

Læber har stor betydning for harmonien i vores ansigt. Det har derfor stor betydning, hvordan vores læber er "pakket ind". Har man mange rynker omkring munden, kommer læberne ganske simpelt ikke til sin ret. En behandlingsplan vil derfor ofte indebære behandling af begge områder, hvis man ønsker et naturligt resultat og ikke en abemund.

HVORDAN BEHANDLES RYNKER OMKRING MUNDEN?

Den elegante måde at behandle disse rynker på er oftest en let læbeforstørrelse, støtte til mundvige og med en særlig blanching-teknik forsigtigt lægge en særlig egnet filler i de fine rynker over læben. Der kan desuden suppleres med dermapen samt en god A-vitamin creme, gerne Clinical Super3 Booster fra Beauté Pacifique. Vi sammensætter altid en plan som er specifikt tilpasset dine behov og ønsker.

Rynker omkring munden behandles altid lettest hvis man starter før de bliver for dybe.

Kvinder før og efter Restylane behandling af læber for at mindske rynker omkring munden.

ET YNGRE KYS

Kvinde behandlet med Restylane for at genskabe proportioner. Læberne har fået sin volumen tilbage ligesom der er lagt filler omkring munden for at gøre huden mere fast. Et naturligt kys.

Kvinde før og efter Restylane behandling til diskret læbeforstørrelse.
Kvinde før og efter filler behandling for at forebygge rynker om mund.
Filler behandling af kvinde før og efter Restylane til rynker om mund.

LÆBER TIL EN GLAD MUND

Når læberne mister sin spændstighed kan munden se lidt mere "stram ud". En læbe behandling kan gøre en stor forskel, så de smukke læber kommer frem.

HVORFOR FÅR NOGLE RYNKER OMKRING MUNDEN?

At vi mister volumen på læberne er en hel naturlig aldersforandring. Rynker omkring munden er ofte genetisk bestemt og ikke-rygere kan lige så nemt have disse rynker som rygere kan. Nogle har en kraftig muskulatur og andre får aldrig rynker over overlæben.

BLANCHING TEKNIK MINDSKER RYNKER

Blanching teknik er en teknik hvor man lægger en særlige egnet filler helt overfladisk i de fine linjer omkring munden. Det helt særlige ved den teknik er, at filleren er sammensat så man ikke får lagt for meget volumen og dermed bliver "fortykket" i huden og dermed ser behandlet. Til denne teknik anvendes en filler fra Belotero. 

Det kan være nødvendigt med en opfølgende behandling afhængigt at rynkernes dybde.

BOTOX KAN AFHJÆLPE RYNKER OVER OVERLÆBEN

Hvis det ikke er nok med filler til læbe og området omkring munden, kan man overveje en forsigtig Botox behandling for at mindske de mimiske rynker. Du kan stadig lave kyssemund, men det kan godt blive vanskeligt at fløjte. Botox påvirker muskler og alt har en pris. Botox behandlingen kan dog, i supplement med filler, være en fin kombination.

SÅ NATURLIGT KAN DET GØRES

Vores mål er at hjælpe dig med de behandlinger som fremhæver din skønhed og får dig til at fremstå frisk og attraktiv alt sammen på en måde så andre bare tænker "hvor ser du godt ud!" uden at de kan sætte fingeren på hvorfor eller tænker at du ser behandlet ud.

Copenhagen Fillers er end del af Thomas Kjær Uhlig Speciallægeklinik.

JEG VIL GERNE SE UD SOM JEG FØLER MIG

"Jeg ønsker ikke at ligne en på 25", er en sætning vi ofte hører i klinikken. "Jeg vil bare gerne se friskere ud". Det er helt forståeligt, og hos Copenhagen Fillers er vi specialister i at se hvad der skal til, for at du opnår det du ønsker.

Kvinde før og efter Restylane til læber for at mindske rynker over overlæben.

FYLDE I LÆBER MINDSKER RYNKERNE

Bemærk hvorledes rynkerne over læben mindskes når læberne får lidt fylde. Huden over læben er behandlet sparsomt og mimikken bevaret.

Skal vi ringe dig op eller skrive til dig?

 
 
 
 
Jeg accepterer klinikkens privatlivspolitik
 
 

Vores Privatlivspolitik indeholder information om, hvordan vi behandlinger dine personoplysninger.