Copenhagen Fillers

HEIDIS MAKEOVER

HEIDIS MAKEOVER


MED EGNE ORD...

Jeg har været så heldig at vinde en makeover, og er meget spændt på hele forløbet. Jeg er blevet taget rigtig godt imod, og føler mig godt tilpas. I klinikken bliver man mødt med et smil, og der er en dejlig stemning. Super god service og skønne mennesker.


Jeg har nu været herinde 3 gange. Første gang var til den indledende samtale, hvor jeg fik taget billeder. 2 gang var til ansigtsbehandling. Torsdag den 13/11 skulle jeg have mine første injektioner ved kindbenene og under øjnene. Her et par dage efter, hvor hævelsen er faldet, er jeg glad for at have fået tydelige kindben igen.

Kvinde før og efter restylane makeover.
200.08.01-beaute-pacifique-produkter-i-10-dage-foer-cph
200-kvinde-makeover-restylane-kindben-laeber-mundvige-botox-pande-efte
200-kvinde-makeovermakeover-efter-botox-og-restylane-bente-maj-new-fac
Kvinde restylane makeover. Designes og den ene side behandles.
200-kvinde-makeover-restylane-kindben-og-moerke-rande-i-den-ene-side-e

HEIDI DESIGNES

Her ses Heidi under behandlingen med Restylane. Hvert ansigt skal designes på sin måde for at genopbygge det, som var "lige før". Her ses forskellen efter kun den ene kind er behandlet.

200-kvinde-makeover-restylane-kindben-laeber-mundvige-botox-pande-foer
Restylane makeover. Beauté Pacifique produkter i 10 dage før og efter.
200-kvinde-makeover-restylane-kindben-laeber-mundvige-botox-pande-efte

PROPORTIONER GENSKABT

Heidi før og efter Botox og Restylane behandling. Bemærk hvordan proportionerne er genskabt. Restylane markerer kindben og forstørrer læberne diskret. Pande og bekymringsrynke er behandlet med Azzalure (Botox).

Kvinde restylanemakeover med kindben, læber og azzalure
200-kvinde-makeover-restylane-kindben-laeber-mundvige-botox-panderesty
200-kvinde-makeover-restylane-kindben-laeber-mundvige-botox-panderesty

FEMININ OG FYLDIG MUND

Heidi set fra modsatte side. Bemærk den mere feminine og glade mund. Mundvigene trækker ikke længere ned, og hagelinjen står mere skarpt.

ANDET BESØG I KLINIKKEN

Ved andet besøg skulle jeg have ordnet mine læber, da "luften var gået lidt af ballonen" som Anne Birgitte sagde. Det er en helt perfekt vending for mine læber. Jeg har altid haft fyldige læber som yngre, men ikke længere. Jeg havde taget min svigerinde med, da hun også kender til de forskellige skønhedsbehandlinger. Jeg skulle også havde fyldt lidt i mine tindinger, da jeg går lidt ind deroppe. Samt Botox i panden. Det er så dejligt at blive behandlet af Anne Birgitte, da hun er omsorgsfuld, og kigger på mig fra alle vinkler, for at se at der er symmetri. Det er som et maleri, der skal finjusteres fra alle vinkler.

Det var ikke rart at få lavet læber, men bagefter var det fedt at se virkningen. Thomas Kjær Uhlig lavede tindingen og panden. Tindingen gjorde ikke ondt, men jeg kunne mærke det et par dage efter når jeg tyggede sammen, men det gjorde på ingen måde ondt. Man kunne ikke blive behandlet et bedre sted, der er bare sådan en behagelig stemning.

BEAUTÉ PACIFIQUE

Jeg bliver sponsoret af Beauté Pacifique. Jeg har en tør hud, og har købt en masse dyre mærker, som ikke har kunne give mig den fugt jeg havde brug for. Jeg er utrolig glad for Beauté Pacifique. Jeg kan virkelig mærke hvordan min hud føles fugtet og ser mere sund ud.

Jeg kan se på mine billeder som blev taget i starten og til nu, at den ser mere lækker ud. Jeg synes at jeg har fået en super behandling af Mie fra Beauté Pacifique, som gav mig en ansigtsbehandling.
Mie gav mig god vejledning i produkterne.

SÅ NATURLIGT KAN DET GØRES

Vores behandlinger er effektive og præcise. Hurtigt og diskret giver de dig den forandring, der passer til dig. Vi er eksperter i at se, hvad der skal til, for at helheden spiller. Copenhagen Fillers er end del af Thomas Kjær Uhlig Speciallægeklinik.

200.08.01-beaute-pacifique-produkter-i-10-dage-efter-cph
Effekt af Clinical Super 3 Booster efter 21 dage. Før og efter billede

CLINICAL SUPER3 BOOSTER

Heidi har anvendt Clinical Super3 Booster fra Beauté Pacifique i 3 uger. Bemærk hvordan panden ser mere glat og velfugtet ud. Der er endvidere lavet kindben med Restylane.

Beauté Pacifique produkter i 30 dage før og efter.
200-beaute-pacifique-produkter-i-30-dage-efter-cph

ULTRALYDSSCANNINGSBILLEDE

Heidis hud før start med Beauté Pacifique's produkter og 3 uger efter. Overhuden er blevet tæt og tyk og de "sorte huller" i læderhuden er blevet markant mindre. Clinical Super3 Booster har desuden øget mængden af de kollagene og elastine fibre.

STYLING, NEW FACES – AF BENTE-MAJ

I dag skulle jeg møde op hos Bente-Maj til styling og få taget billeder. Jeg skulle møde op uden makeup, helt naturel. Det var en helt fantastisk oplevelse, at blive gjort så smuk og lækker, og samtidig fået taget nogle billeder. Jeg var målløs over hvor gode billederne var. Jeg følte mig som en top model, på et job.


Bente-Maj guidede mig i hvordan jeg skulle posere på billederne. Jeg var fuldstændig høj efter timerne i studiet, og havde lyst til mere, men det må blive en anden gang. Det var en sjov oplevelse, som jeg synes alle skulle prøve. Heidi er nu færdig med Botox og Restylane behandlinger. Styling og foto: Bente-Maj Wøldike fra New Faces

EVALUERING AF FORLØBET

Nu slutter en spændende rejse med min makeover. Jeg vil sige, at det har været en fantastisk rejse. Det har været dejligt at se ændringerne fra gang til gang.


FRISK MED BOTOX OG RESTYLANE

Jeg er blevet overrasket over, hvor meget man kan gøre med Botox og Restylane behandlinger, for at se mere frisk og veloplagt ud, nå nu alderen er begyndt at trykke en smule. Jeg er glad for, at mine mundvige har fået løft opad, så jeg ikke ser så sur ud. Det var noget som plagede mig.


Der har ikke været så mange kommentarer på mit udseende andet end, at jeg ser mere frisk ud. Jeg har været utrolig glad for forløbet, og jeg har fået en helt fantastisk behandling. Jeg er blevet lyttet til, og jeg har fået god og kyndig vejledning fra et professionelt team. Hvis jeg blev spurgt om jeg ville gøre det igen, ville jeg sige JA...

Skal vi ringe dig op eller skrive til dig?

 
 
 
 
Jeg accepterer klinikkens privatlivspolitik
 
 

Vores Privatlivspolitik indeholder information om, hvordan vi behandlinger dine personoplysninger.