Copenhagen Fillers

TINE´S MAKEOVER

TINE´S MAKEOVER


TINE FANDT OS PÅ FACEBOOK OG SKREV...

Da vi søgte efter forårs makeover model på Facebook, skrev Tine blandt andet til os: "For år tilbage fik jeg lavet nogle Restylane og Botox behandlinger. Aldrig har jeg følte mig så smuk- som dengang - og jeg kan meget tydeligt huske, at mine kolleger spurgte om jeg havde været på makeup kursus. - den følelse vil jeg MEGET MEGET gerne have igen - for jeg kan huske fornemmelsen helt ned i maven - jeg kunne smile til verden og følte mig SMUK!!"

Se Tine før og efter behandling med Botox og Restylane. Bemærk hvordan proportionerne er genskabt for et mere feminint udtryk. Kindbenene er markeret, læberne har fået lidt spændstighed og Botox har glattet pande, løftet øjenbryn og mundvige. Stylist Bente-Maj Wøldike fra New Faces, har stået for makeup og foto.

_DSC1972-tilpasset

FØRSTE BESØG I KLINIKKEN

Så er der 'taget hul' på makeover'en. Ankom i dag med maven fyldt af sommerfugle ...


Alle på klinikken har været super-søde, og nu efter der er taget 1000-vis af billeder, efter der er blevet kigget og vurderet - så er der nu lagt en slagplan ... det bliver så FEDT... og SPÆNDENDE og mine sommerfugle bor i maven endnu!! Men jeg er spændt og glæder mig... MEGET til at komme rigtigt i gang.

400-kvinde-makeover-under-behandling-kindben-feminin-forskel-cph
Kvinde efter makeover. Restylane til kindben, læber og botox brynløft
400-kvinde-makeover-halv-behandlingskind-cph

TINE FØR, UNDER OG EFTER RESTYLANE OG BOTOX

Bemærk hvordan proportionerne er genskabt for et mere feminint udtryk. Tindingen er rundet diskret med Restylane. Kindben er markeret, ligesom læberne har fået lidt spændstighed.

Behandling af kvinde med restylane til kindben.TKU-Speciallægeklinik
400-makeover-botox-behandling-bekymringsrynke-cph

TINE BEHANDLES AF ANNE BIRGITTE OG THOMAS

Der er behandlet med Botox til bekymringsrynke, øjenbrynsløft og triste mundvige.

400-kvinde-makeover-restylane-kindben-laeber-botox-friskt-og-feminint-
Kvinde før og efter makeover. Restylane og botox. Friskt og feminint.
400-kvinde-makeover-restylane-kindben-laeber-botox-friskt-og-feminint-

LÆBER OG KINDBEN

Kan du sige suge-malle!
Heldigvis varer det ikke så længe. Jeg fik fillers i læberne i torsdags ... og måske ku' timingen have været bedre... skulle undervise torsdag aften - og lave oplæg på mit job i fredags. Men selvom jeg lignede en sugemalle både om torsdagen og fredagen, så blev altså det hurtigt bedre... Se selv.

400-kvinde-makeover-restylane-kindben-laeber-botox-feminint-foer-efter
Kvinde efter behandling med restylane og botx. Friskt og feminint.
400-kvinde-makeover-restylane-kindben-laeber-botox-feminint-efter-cph

SKARP HAGE OG TINDING

De markerede kindben resulterer i en skarpere hagelinje, samt mindre tyngde ved mundvige. Helheds­indtrykket bliver lettere, mere friskt og feminint. Bemærk hvordan proportionerne er genskabt for et mere feminint udtryk. Tindingen er rundet diskret med Restylane. Kindben er markeret, ligesom læberne har fået lidt spændstighed. Botox i bekymringsrynke, øjenbrynsløft samt triste mundvige er fixet.

Clinical-Super3-Exfoliator
copenhagen-fillers-produkter2

BEAUTÉ PACIFIQUE

I går var det 4 uger siden jeg var til start-up møde på klinikken. Vi lagde en plan for min makeover, og jeg blev ekviperet med lækre cremer og produkter fra Beauté Pacifique.
Jeg har nu brugt Beauté Pacifique produkterne i 4 uger... Og jeg har renset HVER dag og brugt cremerne... præcis som jeg skulle... og det virker. Jeg fortsætter helt sikkert med Beauté Pacifique.

FRISØR K2O

Det var en af de dage hvor solen skinnede …og det tog jeg som et godt tegn. Som en del af makeover’en skulle jeg til frisør. Jeg havde tid hos Jesper Michaelsen som har K2O, den hyggeligste salon i hjertet af København. Jeg var meget spændt – for selvom hår jo vokser ud igen... så er en ny frisure altså lidt en tillidssag... i hvert fald for mig. Jeg blev taget helt fantastisk imod i den lille salon, der emmer af nærvær og hygge.

SÅ NATURLIGT KAN DET GØRES

Vores behandlinger er effektive og præcise. Hurtigt og diskret giver de dig den forandring, der passer til dig. Vi er eksperter i at se, hvad der skal til, for at helheden spiller. Copenhagen Fillers er end del af Thomas Kjær Uhlig Speciallægeklinik.

400-kvinde-makeover-feminint-jesper-michaelsen-salon-k2o-cph
Tine hos dygtige og meget erfarne Jesper Michaelsen fra Salon k2o.
400-kvinde-makeover-kunst-jesper-michaelsen-salon-k2o-cph

HOS FRISØR K2O I CITY

Den meget erfarne og dygtige frisør Jesper Michaelsen fra Salon K2O, er ved at trylle med Tines hår.

Makeover med botox og restylane behandling. Foto: Bente Maj New Faces
400-kvinde-makeover-foerbillede-cph

FOTOSHOOT BY BENTE-MAJ

"Når nu man har fået optimeret ansigtet og fået nyt hår, sku’ vi så ikke lige lege foto-shoot?? Det skal man i hvert fald når man som jeg vandt en makeover hos Copenhagen Fillers og Thomas Kjær Uhlig.

Jeg er lige ved at tro at tanken om foto-shoot nok var det jeg havde aller-aller-mest kriller maven over at skulle".

TINES ENDELIGE EVALUERING AF FORLØBET.

Hvis jeg skal summe mine ansigtsbehandlinger op: så er jeg blevet smuk. Jeg føler mig smuk, jeg kigger ikke ned i jorden når jeg går på gaden, og jeg føler folk smiler mere til mig…. Det gør de nok ikke; jeg tror bare jeg smiler mere – og smil avler smil. Faktisk smiler jeg nu til og selv i spejlet om morgenen – FØR jeg har lagt makeup; og der er ingen tvivl i mit sind om at det her er jeg nødt til at holde ved lige.

For mig har jeg opdaget  at det at have kindben/mere fylde og æblekind… det er vigtigt!! At mine øjenbryn er løftet og jeg ikke ser så træt ud… det er vigtigt!! At jeg ikke ser sur/vred ud… det er vigtigt!!


Vi er alle forskellige, men fælles er nok at vi hver i sær fokuserer på egne ’mangler’.
Det kan være det er noget ingen andre ser – men hvis det er vigtigt for mig – så er det vigtigt for at jeg føler mig dejlig. Og det gør jeg nu, jeg føler mig dejlig, og jeg føler jeg er den bedste udgave af mig – faktisk en lækker følelse.


MIN MAKEOVER - MIN REJSE

Jeg holder af mit nye look, af hår og ansigt, af den super-fede foto-shoot oplevelse, hvor der blev puffet kærligt til mine grænser. Det har været en fantastisk oplevelse, en spændende rejse – og jeg har nydt det. Og jeg nyder mig nu; mit smil på gaden og i spejlet om morgenen... TAK Thomas og Anne Birgitte

Skal vi ringe dig op eller skrive til dig?

 
 
 
 
Jeg accepterer klinikkens privatlivspolitik
 
 

Vores Privatlivspolitik indeholder information om, hvordan vi behandlinger dine personoplysninger.