Copenhagen Fillers

KINDBEN & V-SHAPE

KINDBEN & V-SHAPE

Øjeblikkelig foryngelse


KINDBEN OG KINDER MINDSKER DINE NÆSE MUND FURER

Filler som Juvéderm eller Restylane lagt ved kindben giver øjeblikkelig foryngelse. Midtansigtet er ansigtets fundament og en filler behandling her, giver et ungdommeligt look, mindsker dine hamsterposer og har yderligere den gevinst, at den mindsker de furer der går fra næse til mund også kaldet nasolabialfurer.

Er kinder og kindben lavet på den rigtige måde, ser det så naturligt ud, at ingen vil bemærke, at du har fået en lavet dine kinder og kindben. De vil blot lægge mærke til, at de ser væsentligt bedre og friskere ud.

Kindben skal laves forskelligt til mænd og kvinder.

PROPORTIONER - VIGTIGERE END RYNKER

Det handler om at genskabe proportioner. Kindben er en behandling for alle aldersgrupper. Det gælder dem som aldrig har haft markerede kindben, dem som ønsker dem mere markerede og dem som gerne vil have dem genetableret.

Ønsker man et mere hjerteformet ansigt, er det ofte et smukt supplement også at behandle hage samt kæbelinje. Dette er områder som længe har været populære i USA og nu heldigvis langsomt begynder at komme til Danmark.

Restylane til kindben, læber, hage og hamsterposer. Fint og feminint.
011-kvinde-restylane-kindben-hage-hamsterposer-feminint-cph
011-kvinde-restylane-kindben-hage-hamsterposer-skraaprofil-cph
011-restylane-laeber-kinder-vig-hage-foer-kvinde-cph
011-restylane-laeber-kinder-vig-hage-efter-kvinde-cph

FEMININ OG NATURLIG FRISKHED

Kvinde behandlet med Restylane til mørke rande, kinder, mundvige og læber. Før og 8 år efter.

Kvinde før og efter Restylane behandling af kindben og læber.

KINDBEN ØGER HJERTEFORMEN

Ung kvinde som ønsker læbeforstørrelse. For at skabe harmoni suppleres med kinder og kindben som øger friskheden. Til Glamourlæber er anvendt Restylane Kysse.

Kvinde før og efter restylane behandling af kindben.

MINDRE NÆSE MUND FURER

Løft på kindben mindsker nasolabial furen, rynken fra næse til mund. Ansigtet ser mere spændstigt men ikke behandlet ud. Friskt og fint.

Kvinde før og efter opbygning af kinder og korrektion af asymmetri med Restylane. 8 år imellem billederne.

FILLER TIL ASYMMETRIER

Kvinder før og efter 8 år. Kinder bygget op langsomt over tid. Asymmetri korrigeret. Ser naturligt og  feminint ud. Vedligeholdelse en gang om året. 

Kvinde før og efter filler behandling til mørke rande og kindben. 5 år imellem billederne.

KINDBEN OG MØRKE RANDE

Kindben og mørke rande hænger ofte sammen. Her ses en smuk kvinde før og 5 år senere. Naturligt, fint og feminint udseende. Her behandlet med Juvéderm.

KINDBEN / HAMSTERKINDER / V-SHAPE

Kindben, æblekinder, hamsterkinder og hageparti er alle områder, som hænger sammen og influerer på hinanden. Ønsker man et naturligt udseende skal filleren ofte lægges et andet sted, end det man umiddelbart skulle tro.

Hos Copenhagen Fillers gør vi os umage for at uddanne vores patienter, så du selv lærer hvad der skal til, for at opnå det resultat du ønsker.

FLERE OG FLERE UNGE MENNESKER

Unge mennesker kommer ikke fordi de er kede af deres rynker, men fordi de gerne vil blive ved med at se godt ud. Ofte har de helt konkrete ønsker omkring hvad de ønsker.

Erfaringsmæssigt ved vi hos Copenhagen Fillers, at vores vejledning her er vigtig, såfremt man gerne vil opnå et naturligt resultat.

Starter man med kosmetiske behandlinger tidligere i livet vil der ikke opstå rynker og hamsterposer på samme måde, som hos dem der begynder i en senere alder, når rynkerne og tyngdekraften har sat ind.

DET KAN DU FORVENTE NÅR VI LAVER KINDBEN

Du får sjældent blå mærker i forbindelse med behandling af kindben. Du kan godt være lidt øm dagen efter, men der er ikke nogen der kan se det.

Det er altid en god idé, at holde pause med fiskeolie 4-5 dage før en filler behandling. Det reducerer risikoen for blå mærker.

NÆSE MUND FURE MINDSKES

Nasolalibalfuren, altså furen fra næse til mund mindskes når vi løfter kinderne for at styrke hjerteformen / V-shape. Man kan derud over altid supplere med filler direkte i denne fure for at mindske den yderligere.

Alt skal dog være i balance da proportionerne hele tiden skal være rigtige hvis man ønsker at se naturlig og ikke behandlet ud.

Kvinde før og efter Restylane behandling af kindben.
Kvinde før og efter Restylane til kindben og næse mund furer.
Kvinde før og efter filler behandling til kindben og nasolabialfurer.

KINDBEN GIVER FORYNGELSE

Foryngelse her og nu, så er det kindben og kinder vi skal have fat i. Det er den mest naturlige og elegante måde at løfte nasolabial furerne og hamsterposerne på.

Kvinde før og efter Restylane kindben på den elegante måde.
Kvinde før og efter Restylane til kindben og mundvige.
Kvinde før og efter filler til kindben, nasolabialfurer og læber.

KINDBEN GØR UNDERVÆRKER

Kindben skal laves uden at øjnene bliver små. De skal løfte, så de styrker hjerteformen og de feminine træk.

Skal vi ringe dig op eller skrive til dig?

 
 
 
 
Jeg accepterer betingelserne
 
 

Ring på 3888 7500 for tidsbestilling til en behandling eller en gratis konsultation. Du kan også bruge kontaktformularen og vi vender tilbage til dig hurtigt. Jeg har læst Copenhagen Fillers Privatlivspolitik, som indeholder information om behandlingen af mine personoplysninger.