Copenhagen Fillers

DERMAROLLER - eDERMASTAMP

Rul dig til strålende og spændstig hud


Dermaroller, Microneedling eller Mesoterapi, ligger meget tæt op ad hinanden. Ved at penetrere huden på forskellig vis med en rulle eller nåle, øges optagelsen mere end 200 gange af det produkt, du efterfølgende supplerer med. 

Den originale Dermaroller


Med Home Care Dermaroller® kan du nu selv hjælpe til derhjemme og derved, på nænsom vis, styrke din hud og gøre den mere levende. Vi anbefaler altid, at du benytter hjemmesættet, både op til professionelle behandlinger, under og efter. Hjemmesættet kan købes i klinikken.

Du kan også bestille en tid hvor du bliver undervist i, hvordan du selv skal varetage behandlingerne.


PRIS PÅ HOME CARE DERMAROLLER

Home Care Dermaroller® Kit Pris: kr. 1.695,-

RESULTATER FRA KLINIKKEN

Dermaroller vs Skinbooster


Dermaroller behandlinger skal ikke forveksles med hverken Restylane Skinbooster eller Volite fra Juvéderm. Begge er de mere invasive behandlingsformer som består af injektioner. De går en smule dybere i huden ligesom de også tilfører huden volumen. Dermaroller virker mere på overfladen, hvilket giver en opstrammende effekt. De allerfineste linjer og rynker mindskes.


Det kan i nogle sammenhænge være nødvendigt at kombinere med fillers som Restylane eller Juvéderm hvis rynkerne er blevet for dybe, eller der er et tab af volumen i underhuden.

Original Dermaroller Home Care Kit, Hals før og efter 6 uger. Fantaktisk resultat.

Før og efter 6 ugers behandling med hjemmerullesæt suppleret med Serum Paradoxe og Clinical Super 3 booster fra Beauté Pacifique. Billeder udlånt af patienten.

Original dermaroller home care kit, edermastamp.Før og 6 måneder efter
131-dermaroller-dermastamp-edermastamp-6-maaneder-efter-cph
131-dermaroller-dermastamp-edermastamp-foer-6-maaneder-closeup-cph
131-dermaroller-dermastamp-edermastamp-6-maaneder-efter-closeup-cph

Dermaroller behandling før- og 6 måneders behandling. Det tager sin tid når en solskadet hud skal genopbygge sig selv. Det er derfor nødvendigt med en god mængde tålmodighed.

eDermastamp / Microneedling


Denne type behandling er specielt egnet til dig, som har f.eks. dybe rynker omkring munden. For et optimalt resultat anbefales det, at du selv ruller med Home Care Kit i 4 uger førend der suppleres med eDermastamp. Ved eDermastamp behandling stimuleres cellefornyelsen, hvilket fører til dannelse af nyt kollagen. 


RYNKER OMKRING MUNDEN KAN BEHANDLES.

Rynker omkring munden kan behandles på forskellige måder. Har du mange rynker omkring munden kan det, afhængigt af hvilket resultat du ønsker, være en god idé at supplere med Restylane Skinbooster, Juvéderm Volite eller en PRX-peeling kur. Det vil blive bedre med en ihærdig indsats og en del tålmodighed. Sommetider er det nødvendigt med filler, og her er blanching-metoden virkelig effektiv.

Original Dermaroller Home Care Kit suppleret med e-dermastamp. Reducerer rynker over overlæben.

RYNKER OMKRING MUNDEN MINDSKET

Før og efter 3 måneders behandling med hjemmerullesæt, kombineret med

eDermastamp til de fine linjer omkring munden.

FAQ-dermaroller

Her får du svar


Hvordan bruger jeg min Dermaroller?

Når du bliver dygtig til det, tager det 3-5 min. at rulle dig selv. Hvis du rigtig vil forkæle dig selv, følger du op med en Dermaroller MASK der giver dig store mænger hyaluronsyre og fugt. Download vores instruks her.


Virker en Dermaroller også i dybden?

Home Care Dermaroller nåle gør, over tid, overhuden tykkere. Ønskes der produktion af ny kollagen i de dybere hudlag, kan dette kun opnås ved behandling med længere nåle. Eksempelvis en dermastamp eller behandlinger med e-Dermastamp gerne i et forløb af 3-5 gange.


Er der bivirkninger ved Dermaroller?
Vi er ikke bekendt med bivirkninger ved brugen af Home Care Dermaroller da nålen kun er 0,2 ml. Følger du instruksen laver du ikke ulykker. Vær dog varsom med længere nåle til hjemmebrug og pres den ikke mod huden. Det er ikke meningen, at det skal bløde når du selv ruller.


Hvor længe holder en Dermaroller?
Rullen holder 6-12 måneder afhængigt af det ugentlige antal behandlinger, samt hvor stort et område der behandles. Ruller du de anbefalede 3 gange om ugen holder din rulle i ovennævnte tidsrum.

Skal vi ringe dig op eller skrive til dig?

 
 
 
 
Jeg accepterer klinikkens privatlivspolitik
 
 

Vores Privatlivspolitik indeholder information om, hvordan vi behandlinger dine personoplysninger.